Giunti Testing

L’assessment psicologico online

 

Identifikohu

Emri i përdoruesit Regjistrim

Vlerësimi psikologjik on-line

Giunti Testing është sistemi i testeve online që Giunti Psychometrics ka vendosur në dispozicion të profesionistëve dhe kompanive për të përmbushur çdo nevojë të vlerësimit psikologjik.

Projektuar për tu përdorur plotësisht on-line, Giunti Testing konsiston në administrimin dhe pikëzimin e testeve që gjenden në katalogun online, gjenerimin e një raporti përshkrues dhe arkivimin e të dhënave, në çdo moment dhe nga çdo kompjuter të lidhur me internetin.

Vetë-administrimi

Vetë-administrimi të lejon të plotësosh testin direkt nga kompjuteri yt.

Nëse ke kodet e hyrjes në test shko në “vetë-administrim” duke klikuar më poshtë.

Vetëadministrim